€ 20,000,00

Bankgarantie-MT760,Leningen/Krediet,Projectfinanciering,Bankinstrumenten Monetization.

stacks-100-260nw-56881930
  • Land: Nederland
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Geplaatst 23 september 2019 02:23
  • Verloopt op: 34 dagen, 2 uren

Wij bieden u verschillende financieringsmogelijkheden voor uw projecten
zoals z, B. Verstrekking van zakelijke en persoonlijke leningen op korte en lange termijn voor kleine en grote bedrijven. Daarnaast kunnen we financiering voor u regelen via bankinstrumenten (bankgarantie (BG),lening/krediet,MT103,bankinstrumenten monetization etc.).

Lening rente: 2%

Wij bieden monetisatie van bankinstrumenten.

Bankinstrumenten kunnen worden gebruikt om een ??verscheidenheid aan industrieën te financieren, zoals Luchtvaart, landbouw, olie, telecommunicatie, dam- en bruggenbouw, onroerend goed en PPP (private plaatsing) gebied worden gebruikt.

Met onze bankinstrumenten kunt u leningen afsluiten of kredietlijnen onderhandelen met uw bank. Wij werken rechtstreeks samen met de emittenten van deze instrumenten (leasemaatschappijen van bankinstrumenten). Dus we kunnen een 100% projectfinanciering voor u structureren.

Ons doel is om kleine en grote bedrijven te helpen grote transacties uit te voeren, zelfs als ze hun huidige financiële liquiditeit overschrijden.

Als u een intermediair / adviseur of een financiële makelaar bent, nodig ik u uit om me voor te stellen aan uw klanten die geïnteresseerd zijn. Ze zijn 100% beschermd. Samen kunnen we samenwerken voor alle betrokkenen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie

(Onze bedrijfstaal is Engels).

Bedankt
Jurgen Shujio.
E-mail: shujurgen@gmail.com

 

40 keer bekeken, 1 vandaag

  

plaatsings ID: 1885d88106a2cb4e

Rapporteer probleem

Je verzoek wordt verwerkt , even geduld aub ....

More ads from this poster

Related Ads

Sponsor advertentie

Hier uw advertentie? Stuur ons een email voor de prijzen.